top of page

Turer for institusjoner

unnamed.jpg

Opplevelser en vokser på

Vi skreddersyr opplegg for ulike grupper, lag og organisasjoner, enkeltpersoner, institusjoner som f.eks kriminalomsorgen, barnevern, flyktningetjenesten, NAV osv. Vårt mål er at alle skal kunne oppleve å komme seg ut på sjøen, for å fiske, fangste, se på havørn, eller bare for rekreasjon. Vi ønsker å gi den enkelte en variasjon i hverdagen, og samtidig få oppleve mestringsfølelse gjennom å håndtere havets elementer på en trygg og tilrettelagt måte.

Vi ønsker spesielt å tilby ungdom  som bor på institusjoner en unik opplevelse, samtidig som de får positiv voksenkontakt. Kanskje dette kan bli et fremtidig yrke? Mange ungdommer står ved et veiskille i tenårene. De er usikre på hvilke muligheter de har videre, og om de i det hele tatt har en mulighet. Positiv voksenkontakt med både miljøarbeider/terapeut og et «garvet mannskap" kan være en inngang til positive framtidsplaner.

 

Vårt Mannskap

Vi har et svært kompetent og erfarent mannskap ombord i båtene. Alle nødvendige sertifikater er på plass. Ved behov kan vi stille ekstra mannskap, etter ønske i fra oppdragsgiver. Det vil alltid være mannskap som har erfaring med de fiskeredskapene og båtene som blir benyttet.

 

 

Område

Området vi opererer i er hele Møre og Romsdal Fylke. Overnatting på øya Ona, mest kjent for Ona fyr, er en del av pakkene vi tilbyr. Vi har en rekke samarbeidspartnere i hele fylket, så om det er ønskelig med en pakkeløsning i våre lange fjorder eller tilsvarende så ordner vi dette. Vi setter også sammen aktivitetspakker.

bottom of page