Bli med oss på tur!

Under ser du et utvalg av turene vi tilbyr. Trykk BOOK NÅ for mer informasjon og bestilling!

Lurer du på noe angående turene? Kontakt oss via skjemaet under Om oss!

Prisene er inklusive fiskeutstyr!
Vi fisker kun fra M/S Lyngøy

S6B03873.jpg

Hjertøyruten

Hjertøyruten går fra kl 12-17 alle dager fra 18. juni til 18. aug.

Billett kan forhåndsbestilles her, billetten gjelder for tur/retur dagen det bestilles.

Det kan også kjøpes ved ombordstigning. Vi har kortterminal og Vipps.

Det er ikke mulighet til å reservere plass, det er køkultur.

Båten tar max 12 passasjerer i gangen. Ved mange personer går båten i shuttel utover oppgitte rutetider.

Billetten gjelder tur/retur.

Pris voksen kr 135.-

Pris barn      kr 85.-

Pris familie 2 voksne +2 barn kr 310.-

i282882364648723023._szw1280h1280_.jpg

Veøyruta

I sommer kjører vi turer med omvisning på Veøya - blir du med?

Veøya har en sentral plassering midt i Romsdalsfjorden, med gode naturhavner og med en rik historie. Veøya betyr «den hellige øya» og her finner vi både spor etter førkristen kult, de eldste påviste kristne gravene i landet frå 900-tallet, ei mellomalderkirke i stein fra 1100-tallet, en prestegård fra 1750 og et vakkert kulturlandskap. Veøya er en av nøkkelstedene i Kystpilegrimsleia. Les mer her: www.pilegrimsleden.no
 

PROGRAM VEØYA

Kl 10.30 – Avreise med båt fra Reknes kai (ved Løkta/Molde Fjordstuer). Oppmøte i god tid!
Kl 12.00 – Framme på Veøya

  • Guida vandring i variert terreng, varer 70-90 minutter

  • Pause for medbrakt formiddagsmat, eller du kan bestille lunsjpakke fra Fole Godt ved påmelding. Ta med egen drikke.

  • Besøk i kirka. De som ønsker kan få stempel i pilegrimspasset. Vil du kjøpe pass har vi med, og det koster kr 50,-. Betaling med Vipps eller bestill som tilleggsprodukt ved påmelding.

  • Følgende torsdager blir det mulig å delta på en kort tidebønn: 24.juni, 8. juli, 22. juli, 29. juli (Olsok), 5. august

  • Informasjon om prestegården. Kort besøk i prestegården.

  • Tid til fri disposisjon - rusle til båten

Kl 16.00 – Avreise Veøya

Kl 17.30 - Ankomst Reknes kai

Vi minner om å kle dere etter været, og ta med godt fottøy. Vi anbefaler sitteunderlag.
Det er dessverre ikke anledning til å ta med seg barnevogn.

Foto: Romsdalsmuseet og Mareno Kennet Nakken

Reiserute

  • Avreise med båt frå Reknes kai i Molde, ved Løkta/Molde Fjordstuer. Båtturen tar 1,5 time.

  • Ankomst Veøya

  • Retur til Reknes kai i Molde

NWE kjører denne ruta fra 24.06 til og med 01.07, og 01.08 til og med den 15.08.

Booking gjøres på https://www.romsdalsmuseet.no/

Kirka.jpg
116345275_156115452732980_65254915191372
i282882364648723023._szw1280h1280_.jpg

Tre timers fjordcruise på Romsdalsfjorden

Varighet: 3 timer

Pris: 4500NOK. Tillegg pr. time etter 3 timer 1500NOK

Med "Bare Du" på cruise på Romsdalsfjorden.

Om dere ikke har mulighet til å sette av en hel dag, eller kanskje 2 dager, arrangerer vi også 3 timers turer på Romsdalsfjorden.

 

Her har vi flere muligheter.

Vi kan gå til Moldeholmene og ankre opp i Islandsvågen og bade fra båten. Eller vi kan legge til ved Hjertøya og spassere litt i skogen på holmen. Her er det "Stikkut tur"

Hva med å legge seg midtfjords og speide etter Grindhval flokkene. Det er også muligheter for å spotte Havørn. Vi vet hvor de hekker! :)

IMG_5547 (2).jpg

Fisketur

La deg sjarmere av eventyrlig kyst med stupbratte fjell, trange fjorder og spennende holmer! -et område kjent for lang tradisjon innen fiskeri. Med lokasjon midt i matfatet tar våre erfarne kapteiner deg med på fisketur uti storhavet. Du får oppleve spenningen når det napper i snøret, -og kjenne hvordan adrenalinet pumper når du kjemper med fisken for å få den opp. På turen forteller vi litt om området rundt oss og hvilke typer fisk du kan forvente å få. Fang din egen fisk, fileter den og dagens fangst forvandles til dagens middag. Fisketuren kan også nytes som en del av en transportetappe mellom destinasjoner.

Varighet: 4 timer 

Pris: 6200NOK + 300 pr person

Varighet: 3 timer

Pris: 4700NOK + 300 per pers

Varighet: 6 timer

Pris: 9900NOK

Havfiske

Varighet: 6 timer

Pris: 9900NOK

Vi går ombord i M/S Lyngøy på Finnøya, og setter kursen rett vestover, ut forbi holmer og skjær til de rike fiskebankene rett utenfor kysten vår. Dette er like  spennende hver gang! Og her kan vi garantere at fisken biter. Hva som biter på er alltid like spennende, og det varierer litt etter årstidene. Men dette blir alltid en uforglemmelig tur for våre gjester. Velkommen ombord!

OBS: På denne turen tar vi alltid værforbehold.

S6B03851.jpg

Ona Fyr

Det majestetiske røde fyret, Ona fyr, er et av de mest kjente fyrene langs vår langstrakte kyst. Øyen Ona ligger lengst ute på Romsdalskysten, og var fiskevær i mange hundre år.

På det meste bodde det mer enn 300 fastboende på de to små øyene Ona og Husøy som har forbindelse med bro. Der var fiskemottak, landets sørligste klippfiskvær og flere butikker. I fiskesesongene ble befolkningen sterkt øket med fiskere som kom fra fjordbygdene og drev fiske fra rorbuer på fiskeværet. I dag er det fortsatt bosetning på Ona, men bare ca 20 fastboende. Av næringsvirksomhet blir der produsert keramikk og sjokolade. På Ona er sesongåpen restaurant og mulighet for overnatting hele året.

Her ute i havgapet blir du bergtatt fra første øyeblikk, idet man kommer inn i den lille havnen der måsene hilser deg velkommen.

Vi kan ta deg med hit med båt, arrangere et hyggelig måltid og en guidet omvisning. Vi kan også tilrettelegge for markeringer, selskap eller forretningsmøter og kurs på denne unike lokasjonen.

Ona%20(2)_edited.jpg

Geirangerfjorden

Stupbratt og loddrette står de, som voktere av en hemmelighet. Keisere og fjellfolk har i århundrer besøkt fjorden og dens tinder. En spennende og innholdsrik oppdagelsesreise innover i landet, til en av verdens store kulturarver; Geirangerfjorden. Ved innkjøringen med båt kan en se noen av verdens vakreste fossefall som De syv søstre og Friaren, samt steder som Skageflå, Blomberg og Knivsflå. Besøk det sjarmerende sentrumet, se deg rundt og ta deg en matbit. Geiranger har noe for alle som ønsker å shoppe litt, eller hva med et besøk til den åttekantede kirken?

Vi tilbyr også turer til Hjørundfjorden, Geirangerfjorden og Romsdalsfjorden - kontakt oss for mer informasjon og bestilling!